TH Customs - Diensten

TH Customs is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in carwrapping en car signing, of simpel gezegd het deels of compleet inpakken van auto’s in folie en het aanbrengen van bedrijfsreclame op auto’s en bedrijfswagens. Met carwrapping is veel mogelijk op folie gebied qua kleuren en motieven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooie satijn metallic kleur of een stoere matte kleur of toch die aparte parelmoer kleur?.. de keuze is groot en de mogelijkheden bijna oneindig!

Car wrapping

Car wrapping is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te vormen tot een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor u uw auto volledig naar uw smaak kunt laten stylen.

Onderhoud car wrapping

Net als de normale lak op uw auto is het van belang om de folie die gebruikt worden bij een car wrap goed te onderhouden. Bij normaal gebruik gaat de folie jaren mee. Door de wasstraat gaan is geen probleem, maar de voorkeur is om de auto met de hand en met gewone autoshampoo te wassen.

Er zijn speciale middelen voor het onderhoud van de folie beschikbaar. Vooral met matte kleuren raden we dit aan. Bij goed onderhoud kan de levensduur van de folie flink verlengd worden. Graag geven wij u gepast advies voor het onderhoud.

Lampen tinten

Wij kunnen ook uw koplampen, achterlichten en mistlampen tinten / blinderen voor een nog mooiere uitstraling.

Je kunt de auto eenvoudig extra stijl geven met onze speciale tint folies. De tint folies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar o.a ….

Interieur signing

Het interieur van een bedrijf is erg belangrijk. Een interieur straalt namelijk het imago van uw bedrijf uit. Daarnaast is het belangrijk voor een prettige en ontspannen werksfeer, bovendien is het de plek waar u uw gasten en klanten ontvangt. Wilt u uw pand aankleden of heeft u plannen om het huidige interieur te gaan restylen? Denk dan ook aan interieur signing. Juist deze soort signing maakt dat het imago van uw bedrijf nog beter tot uiting komt.

Car signing

Goede en doeltreffende reclame is onmisbaar voor uw bedrijf. Een vakkundig beletterde bedrijfsauto geeft een professionele uitstraling en maakt indruk op elke potentiële klant. Met uw auto beletterd rijdt u nooit meer ongemerkt voorbij.

Met een groot aanbod in foliekleuren en eventueel in combinatie met full colorprints maken wij van uw auto een promotiemiddel. Door gebruik van een vakkundige uitvoering en hoogwaardige materialen is een lange levensduur gegarandeerd.

Certificaten en Partners

Wij werken uitsluitend met de beste materialen